Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 25 червня 2018 09:53

35 сесія. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Качула Є.Г.

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ П’ЯТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 35/10

«22» червня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Качула Є.Г.
(вул. Кооперативна)

 

Розглянувши заяву ФОП Качули Є.Г. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою з послідуючим укладанням договору сервітуту на земельну ділянку для установки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності, враховуючи рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 14.05.2018 р. № 159, керуючись ст.ст. 12, 83, 99, 122, 123 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Качулі Євгену Григоровичу, який мешкає за адресою: --, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Кооперативна, м. Кремінна, площею 0,0024 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасової споруди з послідуючим укладанням договору сервітуту.
  2. ФОП Качулі Є.Г. оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Установити строк виконання даного рішення – 6 (шість) місяців.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                                         Ю.О. Прокопенко

Read 418 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG