Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 03 травня 2018 09:36

33 сесія. Про затвердження Проектів обласного конкурсу проектів місцевого розвитку

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ ТРЕТЯ СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 33/2

«25» квітня 2018 року
м. Кремінна

 

Про затвердження Проектів обласного конкурсу проектів місцевого розвитку

 

Розглянувши клопотання громадських організацій, на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 20 червня 2017 року № 408, у відповідності до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі рекомендацій комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Проекти обласного конкурсу проектів місцевого розвитку по Кремінській міській ради, в т.ч.:

1.1. Затвердити Проект «Придбання спеціалізованої снігозбиральної техніки для комунального підприємства Кремінської міської ради» у сумі 86 298 грн. Затвердити кошти на співфінансування Проекту «Придбання спеціалізованої снігозбиральної техніки для комунального підприємства Кремінської міської ради» по спеціальному фонду міського бюджету в сумі 37 971 грн.

1.2. Затвердити Проект «Технічне оснащення Кремінської громади на базі комунального підприємства «ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО»» у сумі 373 600 грн. Затвердити кошти на співфінансування Проекту «Технічне оснащення Кремінської громади на базі комунального підприємства «ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО»» по спеціальному фонду міського бюджету в сумі 164 384 грн.

1.3. Затвердити Проект «Велокарети – на варті «Екобезпеки» Кремінської територіальної громади» у сумі 88 100 грн. Затвердити кошти на співфінансування Проекту «Велокарети – на варті «Екобезпеки» Кремінської територіальної громади» по спеціальному фонду міського бюджету в сумі 38 764 грн.

1.4. Затвердити Проект «Запровадження системи роздільного збирання твердих побутових відходів як один з ефективних засобів екологічного виховання жителів м. Кремінна» у сумі 244 500 грн. Затвердити кошти на співфінансування Проекту «Запровадження системи роздільного збирання твердих побутових відходів як один з ефективних засобів екологічного виховання жителів м. Кремінна» по спеціальному фонду міського бюджету в сумі 107 580 грн.

1.5. Затвердити Проект «Підвищення надійності сталого рівня водозабезпечення м. Кремінна шляхом придбання насосної станції на каналізаційну насосну станцію» у сумі 250 000 грн. Затвердити кошти на співфінансування Проекту «Підвищення надійності сталого рівня водозабезпечення м. Кремінна шляхом придбання насосної станції на каналізаційну насосну станцію» по спеціальному фонду міського бюджету в сумі 110 000 грн.

1.6. Затвердити Проект «Зменшення ризику виникнення техногенної катастрофи в м. Кремінна шляхом придбання насосної станції на каналізаційну насосну станцію» у сумі 250 000 грн. Затвердити кошти на співфінансування Проекту «Зменшення ризику виникнення техногенної катастрофи в м. Кремінна шляхом придбання насосної станції на каналізаційну насосну станцію» по спеціальному фонду міського бюджету в сумі 110 000 грн.

1.7. Затвердити Проект «Посилення громадської безпеки мешканців шляхом впровадження системи зовнішнього відеоспостереження на території Кремінської міської ради» у сумі 360 000 грн. Затвердити кошти на співфінансування Проекту «Посилення громадської безпеки мешканців шляхом впровадження системи зовнішнього відеоспостереження на території Кремінської міської ради» по спеціальному фонду міського бюджету в сумі 158 000 грн.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Секретар міської ради                                    Е.В. Пилипенко

Read 494 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG