Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 03 квітня 2018 14:06

32 сесія. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею її в постійне користування КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» (пл.Паркова)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ ДРУГА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 32/15

 

« 28 » березня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею її в постійне користування КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»
(пл. Паркова)

 

Розглянувши клопотання Головного лікаря КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва амбулаторій загальної практики- сімейної медицини, керуючись ст.ст. 12, 83, 92, 120, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл Комунальній установі «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Побєди, 1А, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови вільної від забудови, орієнтовною площею 0,0700 га, розташованої по пл. Паркова, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги - амбулаторії з послідуючою передачею її в постійне користування.
  2. КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко

Read 469 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG