Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 03 квітня 2018 11:53

32 сесія. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ ДРУГА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 32/1

“28” березня 2018 року
м. Кремінна

 

Про внесення змін до Програми
соціально-економічного та культурного
розвитку міста Кремінна на 2018 рік

 

Розглянувши клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік, які ухвалені рішенням виконавчого комітету Кремінської міської ради від 27 березня 2018 року, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА: 

  1. Внести зміни до рішення міської ради від 21 грудня 2017 року № 28/2 «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік» (далі – рішення):

1.1. Викласти Заходи з реалізації Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік в новій редакції, згідно з додатком 1 до цього рішення.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

 Міський голова                                                        Ю.О. Прокопенко


Пояснювальна до рішення 32 сесії міської ради
«Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік»

 

       Виконавчий комітет Кремінської міської ради надає наступні пропозиції про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

 

Інвестиційна діяльність

Збільшити видатки в сумі 67 194,50 грн. для реалізації проекту Будівництву міні-футбольного майданчика з навчально-тренувальних занять дитячо-юнацького футболу в місті Кремінна Кремінського району Луганської області, а саме – автозупинки.

 

Житлово – комунальне господарство

Зменшити видатки в сумі 110 000 грн. - дотація на відшкодування втрат доходів у зв'язку з наданням послуг по обслуговуванню ліфтів ККС.

Збільшити видатки в сумі 16 372 грн. на дотацію КП «Кремінське ВКГ» на отримання дозвільних документів.

 

Благоустрій

Збільшити видати на очищення вулиць та доріг від снігу та обробка противоожеледними сумішами – 40 000 грн. та на догляд за газонами: косіння трави – 70 000 грн.

Утримання обєктів комунальної власності

 

Збільшити видатки в сумі 6 800 грн. для складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки, яка надана для обслуговування кладовища, розташованого за адресою: Луганська область, Кремінський район, селище Стара Краснянка, район залізничної зупинки «Володіно».

 

Заступник міського голови
з фінансово-економічних питань                                          Н.М. Макогон

Read 467 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG